avatar

Biblioteca bàsica (V): La iluminación en la fotografía

Seguim endavant amb la secció Biblioteca Bàsica d’espaifotografic. Aquest més, aprofitant que el passat dissabte va tenir lloc el taller Strobist, recomanem un llibre justament sobre la llum i la il·luminació que ha estat comentat darrerament al fòrum pel nostre amic Janus i del que en Rafa Barberà també va fer esment durant el taller.

“La iluminación en la fotografia” ens explica els fonaments físics i el comportament de la llum en estat pur com a eina per a qualsevol fotògraf prèvia a la tècnica en sí. Es tracta d’un bon llibre per comprendre i entendre la llum, com ens arriba, com es reflexa, com incideix i tot el que cal saber per tal de conèixer-la, preveure com afecta als objectes i saber dominar-la com ens convingui a l’hora de fer les nostres fotografies.

Encara que en un principi pot semblar complicat, a mida que hi anem entrant es va fent entretingut i realment interessant. Atenció! no confondre’l amb un altre que porta el mateix títol i de la mateixa editorial d’un autor que es diu John Child.

La iluminación en la fotografía
Fil Hunter, Steven Biver, Paul Fuqua
ANAYA MULTIMEDIA
1ª. Edició: 02/2008.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Biblioteca bàsica (V): La iluminación en la fotografía”

  1. Sólo una detalle y perdón por la intromisión. De esquemas de iluminación si que encontraremos y muchos, cada ejemplo trae su esquema.
    Un libro muy recomendable.
    !Ah! Y es el mismo que yo tengo.
    Gracias y perdón

  2. No es cap intromissió, Crimai. Només és una col·laboració, per part teva, que agraïm i molt.

    Gràcies per l’aclariment. Ja està corregit.