avatar

Brutus Östling, el fotògraf dels ocells

Brutus Östling, el fotògraf dels ocellsJa que últimament hi ha hagut més d’un missatge sobre el tema dels ocells i també en tenim més d’un que practica aquesta vesant fotogràfica, avui farem referència al potser més reconegut dels fotògrafs d’ocells del mon, es diu Brutus Östling, i és el de la fotografia.

En Brutus es suec, amb una vida un tat peculiar i que fins l’any 2000 va dedicar-se a la fotografia submarina, des de llavors però, s’ha dedicat en cos i ànima a la fotografia d’ocells. En aquests últims anys ha publicat uns quants llibres i ha rebut infinitat de premis i guardons i avui en dia es considerat un del millors en aquesta especialitat.

Podeu veure la seva pàgina, qui és, com ho fa… però haureu d’esperar uns dies per veure’n la galeria complerta, una llàstima, però segur que valdrà la pena esperar.

Aquesta es la seva web.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.