avatar

Càmeres blindades amb Camera Armor

Camera Armor: protecció per càmeres digitals reflexDisefoto anuncia la incorporació al seu catàleg de productes dels sistemes de protecció de càmeres digital reflex Camera Armor.

Camera Armor consisteix en un kit complert d’elements per protegir la càmera dels cops i les rascades tant durant el transport com durant l’us, sense dificultar la seva utilització i l’accés als controls, compartiments i connexions. A més, millora l’agafament de la càmera.

Hi han models de Camera Armor dissenyats a mida per les càmeres digitals reflex més populars, com Canon EOS 350D, 400D, 450D, 30D, 40D, 5D o 1D/DS, les Nikon D40, D40x, D60, D70, D80, D200, D300, D700, D2X o D3, la Olympus E-410 i la Sony A100.

Cada conjunt Camera Armor es composa de un Body Armor (per la protecció del cos), un Lens Armor (parasol-protector per un objectiu de tipus estandar), corretja per la tapa de l’objectiu i un LCD Shield (protector de policarbonat per la pantalla LCD). Tots els models Camera Armor estan disponibles en color negre; en el cas dels models per Canon EOS 5D i Nikon D200 hi ha una versió “camuflatge” i un altre en color vermell per les Canon EOS 400D i Nikon D40x/D60x.

A més dels Camera Armor, Disefoto també disposa del Battery Armor, especialment dissenyat per les empunyadures de bateria extra (Canon EOS 30D, 40D, 5D i Nikon D200). També es podran adquirir per separat Lens Armor addiccionals per altres objectius, així com una canellera especial per millorar i fer més segur l’agafament de la càmera, disponible sola o amb una corretja.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.