avatar

Concurs Mensual EF Octubre ’08: ja tenim guanyador!

Estany Europa, d'en SiriusAcabat el termini de votacions del Concurs Mensual EF Octubre ’08, amb el tema CEL, el guanyador és en Sirius amb la seva foto “Estany Europa”. Podeu veure totes les fotos presentades aquí.

Tot i no haver votat tots els que hi han participat s’ha tancat el termini i hi ha hagut un clar guanyador, en Sirius s’endú com a premi una bossa Lowepro Rezo 180 AW cedida per l’empresa Disefoto i triarà el tema del Concurs Mensual EF Novembre ’08.

L’enhorabona al guanyador! També volem felicitar-vos a tots per la qualitat de les fotografies presentades i agrair-vos la vostra participació.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris16 comentaris a “Concurs Mensual EF Octubre ’08: ja tenim guanyador!”

  1. Enhorabona, en veiem al pròxim concurs