avatar

Eines al vostre abast

Foto de Soffia GisladóttirDissabte passat, a la trobada de La Fageda – Banyoles, vam poder conèixer un bon grapat de nous companys/es amb els quals vam xerrar, mentre dinàvem d’allò més bé, de molts temes al voltant del que ens interessa, la fotografia.  Molts vam coincidir que el domini de les tècniques i dels programes informàtics no és una garantia per aconseguir fotos que transmetin sensacions (que entenem que és del que es tracta, oi ?) , però en canvi sí que és cert, que cada nova tècnica assolida, eixampla l’horitzó creatiu de cada un.

En aquest sentit, en l’aprenentatge de tècniques, aquí, a espaifotogràfic, hi ha diversos fils oberts,  tutorials i video-tutorials penjats que de ben segur podran ajudar a més d’un:

A més, a la xarxa hi ha diversos fotògrafs que han penjat algun tutorial que val la pena donar-hi un cop d’ull.  En deixo algun que he vist jo, i que m’ha semblat interessant, i a la vegada us convido a que si en sabeu algun més obriu un nou fil al fòrum i hi deixeu la informació.  De ben segur que entre tots sortirà molta cosa interessant.

I ja, si entreu a flickr i feu una búsqueda per “tutorial” n’apareixeran tants, que fins i tot poden ser difícils de digerir. A mi, en el seu dia, em van agradar els tutorials de la Soffia Gisladóttir, que com veureu no té gaires miraments, però que aconsegueix uns efectes ben potents (ep! això sempre va a gustos …)

Per cert, tots aquells que penseu “uf, en anglès…” no tingueu por. Hi ha un bon grapat de traductors a l’abast, com ara, el de google mateix (cliqueu aquí).

La fotografia que ilustra aquesta notícia és de Soffia Gisladóttir

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.