avatar

El premi del Concurs Mensual EF novembre’08

Motxilla Lowepro Flipside 300Com ja sabeu està engegat el concurs d’aquest mes amb el tema La Roda, proposat per en Sirius, guanyador de l’anterior.

El premi d’aquest mes ja el podem avançar, és una motxilla Lowepro Flipside 300, cedida com sabeu per l’empresa Disefoto que aporta atractius premis per dotar el Concurs Mensual EF. Aquí podeu veure les característiques generals de la gamma.

La Mochila Lowepro Flipside 300 és una motxilla molt compacta, ideal per a viatges. Adequada per a equips reflex digital  Capacitat per a una reflex digital professional, 300 f/2.8 muntat, 1-3 òptiques addicionals i accessoris. Compartiment d’accés per darrera: facilitat d’accés i seguretat al portar-la posada. Panells laterals per a que  tots els accessoris i equip personal estigui al nostre abast. Estutx extraible per a accessoris addicionals. Agafadors per al trípode; es poden ocultar a la motxilla si no els utilitzem. Cinturó ajustable i corretja a l’alçada del esternó, per a un major confort. Butxaca lateral de xarxa, per a una ampolla d’aigua o un telèfon mòbil. Enganxes Sliplock per a estutxs opcionals addicionals. Teixit exterior resistent a la humitat i la abrasió. Dimensiones: Exterior: 25.8 x 17.4 x 44.5 cm. Interior: 23 x 13.8 x 40.5 cm.


 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “El premi del Concurs Mensual EF novembre’08”

  1. Guau.., interesantíssim!!!

    Nois, us tinc que felicitar, no sé pas com us ho feu per aconseguir aquests regals… ni els fòrums més potents i “habitats” de la xarxa assoleixen aquests objectius.
    Volia fer propaganda a alguns companys per que entrin aquí a participar, però em sembla que esperaré a que torneu a regalar llibres… (es broma eh!! -que el meu llibre es collonut-). A veure si es baten tots els rècords de participació. Apa, a buscar rodes…

    Res, que enhorabona per aquesta tasca altruista que realitzeu tan ben feta.

    Salutacions.

  2. la veritat és que sí. tinc aquesta bossa i va de conya per viatjar per ciutats… vas la mar de tranquil.