avatar

Has perdut el parasol? Fes-te’n un altre!

Parasols autoconstruitsIgual com les tapes d’objectiu, davantera o del darrera, l’ocular de goma que tan fàcilment es desprèn en algunes càmeres, el protector de plàstic de la pantalla LCD o els taps dels contactes de Flash, el parasol de l’objectiu deu ser una de les coses que estem destinats a perdre o trencar en algun moment. I probablement serà just quan més ho necessitem, és clar.

La sol·lució evident davant del problema és anar a una botiga de fotografia, preferiblement de caire professional, i comprar-ne un altre. Ara, és prou fàcil que no tinguin l’accessori desitjat i només ens puguin oferir dues opcions: encarregar-lo i esperar un temps indeterminat -mai és compleix el plaç que ens dona el venedor- o bé comprar un parasol genèric, sovint de goma i a rosca, que no té res a veure amb el que hem extraviat.

Doncs encara tenim una tercera opció: ens el podem construir nosaltres mateixos! Per tal de fer un treball el més acurat possible, només cal visitar la web Lenshoods i descarregar gratuïtament la plantilla en format PDF que correspon al nostre parasol perdut. Llavors només cal tisores, carulina negre o goma EVA, pegament i una mica de paciència. Et voilà! En uns instants disposarem d’un nou parasol, moltissim més barat que l’original, perfectament funcional i que, a més, podem perdre sense que ens sapigue tant greu.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Has perdut el parasol? Fes-te’n un altre!”

  1. I pensar que no havia sentit a parlar de la goma eva. El curset d’strobist ha marcat un abans i un després a la meva vida. Com he pogut viure sense ella???!!!