avatar

Joan Charmant: Photoshop al límit

Screwed up (cargolat), de la Joan CharmantHi ha qui no en sap, hi ha qui en sap, o qui en sap més, i després hi ha gent com la Joan Charmant, que són un tema a banda. Les seves feines de manipulació fotogràfica són realment impressionants, fins al punt que es podria dir que du el Photoshop al límit. Combinant diverses imatges, aquesta artista del retoc crea imatges impossibles però absolutament convincents.

En realitat, la Joan Charmant és enginyera en informàtica i va començar a manipular imatges d’aquesta manera fa uns quatre anys. És una autodidacta en aquesta especialitat.

Potser el que la Joan fa no és ben bé fotografia o, si ho és, pertany a una parcel·la molt concreta de la creació fotogràfica amb la que, de ben segur, no combregarien ni en Català Roca ni en Cartier-Breson. Però és la base de la major part dels treballs de fotografia publicitària actuals, per exemple. I el que no es pot negar, és la creativitat i qualitat de les obres de la Charmant.

Obriu bé els ulls i gaudiu del impossible!

Llegit a Abuzeedo.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.