avatar

La vida en 10 millions de fotografies

L'arxiu fotogràfic de Life a internetGracies a l’acord que acaven de tancar Google i la revista Life, ja és disponible a internet un dels arxius fotografics més grans del món. Es tracta de la col·lecció d’imatges que al llarg dels anys han fet grans fotògrafs per la revista Life.

En aquesta enorme recopilació d’imatges podem trobar fotografies de personatges famosos com Roosevelt, Kennedy, Marie Curie, Pablo Picasso, Marilyn Monroe, etc; llocs del món com el Taj Mahal, el Himalaya, Times Square, el riu Yangtze; aconteixements històrics com jocs olímpics, la Guerra del Vietman, entregues d’Oscars, etc. Practicament tot el que ha fet història i s’ha registrat en una fotografia, es troba en aquest arxiu.

Les fotografies es mostren a una resolució prou generosa (1280 píxels d’ample) com per, si volem, fer-les servir com a fons de pantalla. Però a més es poden encarregar reproduccions sobre paper fotogràfic!

L’arxiu està destinat al seu us lliure i gratuit, per l’us de particulars o per aplicacions educatives. Per qualsevol altre us, especialment si és de caire comercial, les imatges tenen drets de copia.

Val la pena una visita reposada al que és el registre fotogràfic de l’historia del darrer segle fet per una de les publicacions més importants del món.

Trobat a Xataka.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.