avatar

Lightroom: preajustaments a dojo!

Adobe LightroomEn relativament poc temps, l’Adobe Lightrom ha esdevingut un dels programes de tractament d’arxius RAW més populars, especialment entre els professionals de la fotografia. Probablement, una de les claus del seu èxit és la seva filosofia de treball, basada en la idea de cobrir tot el flux de treball del fotògraf, des de la importació i classificació de les fotos, al seu processament fins a obtenir la copia impresa o inclús un àlbum per mostrar a la web.

L’altra prestació que fa de Lightroom una eina molt potent i productiva és la possibilitat d’enmagatzemar els ajustos aplicats en el processament de les fotos per tal de tornar-los a aplicar en altres fotografies de forma automàtica.

Al fil d’això, us presentem una recopilació d’enllaços a diversos llocs web on s’ofereixen col·leccions de preajustaments de tota mena, que ens permeten obtenir ràpidament resultats atractius amb les nostres fotografies: conversió a blanc i negre de diversos estils o imitant l’aspecte de negatius clàssics, simulació de tractaments creuats, ajustaments de color, separació de tons, etc.

Segur que en aquesta enorme recopilació en trobareu uns quants que us seran d’utilitat. I a més, estudiar com estan fets pot ser una molt bona manera d’aprofundir en el coneixement de l’Adobe Lightroom.

Trobat a John Nack on Adobe.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Lightroom: preajustaments a dojo!”

  1. Proveu també a aquest bloc, hi ha preajustaments molt ‘xulos’

    http://www.presetsheaven.com