avatar

Llum i maquillatje: de 10 a 60 anys

De 10 à 60 ans. Eniko Mihalik per Inez van Lamsweerde i Vinoodh MatadinJa sabem que la llum, per presència o per absència, ho és tot a la fotografia. Evidentment, si el que fem és fotos en les que hi intervé una persona com a model, a més de la il·luminació hi han altres elements que hi poden tenir un paper fonamental a l’hora de construir la imatge que desitgem: la fesomia del model, la seva expressivitat i capacitat d’actuació, perruqueria, vestuari, accessoris, maquillatge, etc. Doncs precisament d’això es tracta la serie de fotos realitzades per Inez van Lamsweerde y Vinood Matadin de la model Eniko Mihalik publicades aquest mes a la revista Vogue París.

Amb la col·laboració de l’estilista Carine Roitfel i la maquilladora Lisa Butler, ens mostren a la model amb l’aspecte de 10, 20, 30, 40, 50 i 60 anys. La conjunció dels elements de caracterització amb la il·luminació adient fan possible el miracle.

Val la pena veure la serie de sis fotos, que mostren clarament el que poden fer un equip de bons professionals.

Llegit a Fotografía microsiervos.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.