avatar

Macroiris, d’en Mingo

Bubo bubo

Seguim repassant com cada dissabte dins la secció El fotoblog de la Setmana, un dels fotoblogs que es mostren a espaifotografic. En aquesta ocasió tenim en portada el fotoblog d’en Mingo: Macroiris.

En Mingo ens mostre un fotoblog ple d’imatges a vessar.A l’apartat porfolio podem veure un mosaic amb una quantitat impressionant de fotografies que s’han anat publicant amb una regularitat sorprenent si ho comparem amb molts altres. Pràcticament cada setmana s’hi incorporen un mínim de 3 o 4 fotografies.

Encara que en el seu inici estava destinat bàsicament a fotografia macro i que, a primera vista, es veu l’interes del Mingo per aquesta tècnica, les flors, els animals i els bodegons, hi podem trobar també una gran varietat de temes.

Per conèixer una mica més les seves opinions respecte a la fotografia i el caràcter del seu fotoblog podeu llegir l’entrevista que presentem a continuació.

L’Entrevista

Ef. Com ens presentaries breument el teu fotoblog?

D.C.  Quan vaig crear el meu Fotoblog, pensava només a fer fotografies macro, ja que em feia gràcia fotografiar objectes, flors, insectes… Tot allò que ens passava desapercebut, d’aquí el títol del bloc, però a mesura que anava passant el temps i visitava altres fotoblog, em vaig animar a fer un altre tipus de fotografia per exemple paisatges, bodegons i fotografiar el mar per els secrets que amaga.

Ef. Com se’t va acudir la idea de fer un fotoblog?                Quercus rotundifolia

D.C. Navegant per internet, buscant fotografies, vaig poder veure un Fotoblog on es pujaven fotografies gairebé a diari, és el cas del Fotoblog de Ricardo Caballero, amb el seu anterior Fotoblog anomenat “Sombras” i que actualment és Enfoque, i això em va animar a fer el meu propi ( que després de retocar molt, veieu la mostra de com ha quedat) i llavors pujar les meves pròpies.

Ef. Com valoraries la trajectòria del teu fotoblog des de que el vas engegar?

D.C. Satisfactòria, ja que quan vaig començar al 2006, només rebia algun que altre comentari, però ara tinc una bona mitjana tant de comentaris com de visites.

Ef. Com creus que pot evolucionar en el futur, a partir de la teva experiència?

D.C. Improvisant poc a poc, ja que la feina em té molt absorbit, i només puc dedicar algun que altre diumenge, però espero que vagi a millor.

Ef. Com va començar la teva afició a la fotografia?

D.C. La meva afició a la fotografia va començar ja fa alguns anys (bastants), però després em vaig dedicar al vídeo quan van sortir les primeres vídeo càmeres, però quan  va sortir a la llum l’era digital, va ser quan més m’he aficionat, doncs no s’han de comprar rodets fotogràfics i pots disparar tantes vulguis i després triar la que més t’agrada i esborrar les anteriors.

Ef. Si vas tenir contacte amb la fotografia tradicional, que creus que hi has guanyat amb el canvi a digital? Que creus que has perdut?                          Ruinas en Playa del Faro

D.C. La tradicional tenia i té el seu encant, però la digital, crec que ja ho he dit a la pregunta anterior.

Ef. Tens fotògrafs de referència? Quins son els teus favorits?

D.C. Tinc tants que no acabaria d’enumerar, però el que més m’agrada són els diferents estils.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.