avatar

Marques de llum al paisatge

Diasec, Split Rock, Joshua Tree National Park, California (USA) de Cenci Goepel i Jens WarneckeProbablement ja heu vist abans exemples d’aquesta mena de fotografia, on s’aplica la tècnica anomenada “pintar amb llum”. La idea bàsica és ben senzilla: exposicions molt prolongades en un entorn fosc i una font de llum puntual en moviment que deixa el seu rastre sobre la imatge final. Però com totes les tècniques, senzilles o complexes, només adquireixen valor quan serveixen com a vehicle d’autèntica creativitat. I això és precisament el que fan la Cenci Goepel i en Jens Warnecke.

Aquesta parella d’alemanys visiten alguns dels indrets més aïllats, inhòspits però alhora més atractius del planeta i els decoren amb les seves pintures de llum, sempre curosament planejades. El resultat són imatges fantasmagòriques, amb una atmosfera de misteri sobrenatural i d’una bellesa singular, que semblen el registre fotogràfic d’estranyes aparicions.

Us convidem a visitar les galeries d’aquesta parella d’il·luminats. Segur que quedareu ben enlluernats.

Vist a Abuzeedo by design

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.