avatar

Operació RAW edició novembre

Operació RAWEngeguem una nova edició de l’Operació Raw. En aquesta ocasió, podrem gaudir de l’oportunitat de processar un arxiu RAW poc comú: es tracta d’una imatge feta amb una càmera Hasselblad H3D-31! A partir de la fotografia que ens ha cedit en Josep, cadascú pot fer la seva interpretació personal. Podeu fer servir les eines de processat de arxius RAW i d’edició d’imatges que vulgueu, tractant de extreure el màxim rendiment i qualitat de la imatge original, al mateix temps que li apliqueu la vostra visió personal.

Després podeu mostrar els vostres resultats escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. És important que hi inclogueu una explicació del procés seguit, per tal que tothom ho pugui analitzar. A més, és una petició expressa de l’autor de la foto.

Trobareu les condicions per participar detallades aquí. Si us queden dubtes per resoldre, podeu fer les vostres consultes en aquest fòrum. Us podeu descarregar l’arxiu RAW des d’aquest enllaç.

No us ve de gust provar que dona de sí una foto feta amb una càmera d’elit com la Hasselblad? Doncs no us ho penseu més i participeu!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.