avatar

Qui no fa fotos, és per que no vol!

La càmera de paper RubikonPotser una de les característiques que defineix la fotografia com a afició, és el car que resulta mantenir-la. Si volem crear imatges, amb paper, llapis i una goma d’esborrar ja estem prou equipats. Ara bé, si el que volem és fer fotos i gastar poc o gaire bé res en la compra d’una càmera, la sol·lució podria se la Rubikon.

Aquesta petita joguina de paper és obra del Hubero Kororo Design Group, un grup de creació artística fundat l’any 2005 per estudiants de disseny industrial de Brno (República Txeca). Es tracta d’un retallable que muntat resulta ser una càmera estenopèica en la que podem fer servir rotlles de 35mm dels de tota la vida.

Us podeu descarregar el retallable en format pdf des d’aquest enllaç. Llavors, només cal que l’imprimiu i dediqueu una estona de tisora i pegament.

Si la feu amb prou cura, podeu estar ben segurs que en fareu fotos. Us hi atreviu?

Trobat a Microsiervos.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Qui no fa fotos, és per que no vol!”

  1. Ostre! ho trobo una idea genial! Segur que mi possaré un dia i me’n montaré una! I si la cosa funciona tindrán un fan incondicional!

  2. M’ho guardo per quan em jubili.