avatar

Sortida Tardor EF, 8 de novembre

La Fageda d'en JordàTal com ens heu demanat alguns pengem el programa definitiu com a noticia de portada.

Atenent a la meteorologia dels darrers dies, la Fageda de la Grevolosa no estarà en les condicions òptimes per anar a fer fotografies. Per això, optem per la segona opció, la Fageda d’en Jordà, com a primera parada fotogràfica.

A continuació trobareu la ruta muntada a Google Maps sortint des de diverses poblacions:

Dins de la ruta que més us convingui trobareu 4 punts (ABCD),

 1. El punt A correspon a la ciutat que us quedi mes a prop, si agafeu aquest punt podeu traslladar-lo fins a la vostre localització o lloc de sortida.
 2. El punt B es el lloc de trobada per entrar a la Fageda d’en Jordà per una ruta alternativa.
 3. El punt C el restaurant Can Selvatà
 4. El punt D el lloc de trobada al costat del estany de Banyoles. Evidentment aquest últim serà de proximitat doncs no podem saber si hi haurà aparcament al voltant, pels altres dos llocs no patiu.

Quedem a les 9 del mati al punt B, preguem que sigueu puntuals per tal de no fer esperar a ningú. No costa res calcular a quina hora heu de sortir per arribar be.

El punt de trobada per iniciar el passeig per la Fageda d’en Jordà és el Carrer del Sol, a una petita urbanització a la carretera de Olot a Santa Pau. D’aquesta manera, entrem a la fageda directament pel darrera i evitem l’aparcament habitual, que pot estar força concorregut. Es una ruta alternativa que també molt maca i més llarga que la que tothom coneix.

El restaurant està reservat per 18 persones, però un parell de dies abans podem encara corregir aquest numero per tant no patiu si voleu venir algú més, només ho heu de dir. El primer serà un pica-pica variat i el segon a triar de la carta, però els preus son realment econòmics. Caldrà estar-hi a les 3/4 de 2h, per tant a la 1h puntuals s’ha de sortir del bosc.

Trobareu més informació al fil obert amb aquest proposit, on podeu confirmar la vostra assistència i deixar el vostre telèfon si voleu.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Sortida Tardor EF, 8 de novembre”

 1. Podríem portar alguna copia física per mirar mentre esperem el dinar, tal com es va fer a la sortida de Cap Norfeu.
  Potser en Truji podria portar algun anaglif… Que us sembla?

  Per això que dèiem de les copies impreses, sempre va be veure material i més si es d’algú que coneixem una mica però no li hem vist la cara, encara.

 2. Ei,
  Ostres, m’encantaria, però, molt just de temps per avisar, ho sento no m’ho puc combinar,salut a tots!

 3. He demanat un parell de còpies al laboratori aquest matí. No estic segura de poder tenir-les per demà però ho intentaré.