avatar

SpY, intervencions urbanes

Urban Furniture de SpYPoc hi te a veure la fotografia en aquesta entrada, però lo poc que hi te, val la pena.

SpY es una mena d’exgraffitter, ningú li posa cara perquè es un desconegut i així vol continuar sent-t’ho, podríem dir-ne artista urbà i així es com l’anomenen als nombrosos articles de premsa on ha sortit fins ara.

Les seves intervencions urbanes però, no son descarades, sinó més aviat subtils, has de trobar-les, ni ha que fins hi tot necessiten d’una certa reflexió per saber que estàs al davant d’una d’elles. Aquestes “obres” no agradaran a tothom, evidentment, però en molts casos ens obriran un somriure i en d’altres potser ens faran reflexionar, que l’art també tracta d’això.

El fet es que documenta cadascuna d’aquestes intervencions fent fotografies i es nota que en això també en sap el noi. Val la pena que mireu cada secció de la seva web, en algunes d’aquestes intervencions explica el que ha pretès i en d’altres es prou evident. Que us ho passeu be…

Vist a Today and Tomorrow

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.