avatar

Promoció Lowepro: una bossa, un llibre de fotografies

Promoció Lowepro: una bossa, un llibre de fotografiesFins al 31 de desembre de 2008, Lowepro ens ofereix una promoció força interessant, especialment pels amants de la fotografia de natura i, més concretament, la fotografia d’aproximació. Amb la compra d’una de les bosses o motxilles dels models que detallem a continuació, podeu sol·licitar un dels 100 exemplars disponibles del llibre “Fotografia de aproximación en la naturaleza”.

Es tracta d’un llibre magníficament editat de fotografies d’aproximació i macro de diferents animals, plantes, etc. Les imatges que es mostren són realment impressionants i val la pena gaudir-ne.

Els productes de Lowepro que entren en aquesta promoció són: Super Trekker Aw II; Pro Trekker AW II; Photo Trekker AW II; Nature Trekker AW II; Primus AW; CompuTrekker Plus AW; CompuPrimus AW; Vertex 100 AW, 200 AW i 300 AW; Flipside 400 AW.

Per obtenir el llibre només cal enviar el ticket o factura de compra junt amb les dades personals a Disefoto S.A., importador oficial de Lowepro. Trobareu la informació detallada en aquest enllaç.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.