avatar

Xavier Rey, fotògraf

Fotografies de Xavier ReyDe tant en tant anem proposant un tast aquí i un tast allà, amb ingredients ben saludables, per aconseguir una dieta fotogràfica d’allò més variada i nutritiva.

Avui proposem una visita a la galeria d’un fotògraf francès, que es diu Xavier Rey.  En Xavier desenvolupa la seva feina a Bordeux, tot i que va néixer a Albi (ciutat a la riba del riu Tarn, situada a 80 km de Tolosa de Llenguadoc, d’on va ser també Henri Toulouse-Lautrec).

Com veureu, aquest autor té una especial predilecció per el format quadrat i les llargues exposicions en blanc i negre, però no només.  La composició és molt cuidada en les seves fotografies, i traspuen una sensibilitat especial per connectar amb l’entorn.

Podeu llegir una entrevista feta recentment, aquí i podeu veure la seva obra, en aquesta galeria, o visitar el seu bloc.  Val la pena.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Xavier Rey, fotògraf”

  1. Excelent enllaç aquest bloc d’en Xavier, he disfrutat amb les imatges de llarga exposició en b&n, unes composicions molt cuidades i el virat molt del meu gust. Sempre m’ha agradat aquest tipus de fotografia, i ara veint aquestes penso que utilitzo molt poc el format quadrat, hauré de començar a canviar d’hàbits i així potser podria intentar fer quelcom semblant!
    Gràcies per presentar-lo.

  2. Unes galeries precioses! Quin goig contemplar aquestes imatges, sobretot les de BN. Gracies.

  3. Buenisimas, me encantan. Un tratamiento de la imagen muy de mi gusto y con el añadido del atractivo formato cuadrado hacen unas galerias estupendas.

    Gracias por el enlace.

  4. Mare meva quines fotos, el b&n es brutal, quina força que tenen les imatges !!