avatar

Comprova i ajusta el monitor en línia

Calibrador de monitors gratuïtEns agraden les coses gratis, i si estan ben fetes i funcionen encara més. I a qui no? Per això us mostrem un altre manera de posar a punt els vostres preuats monitors. En definitiva, gran part del resultat de les vostres fotos depèn de que les seves condicions de treball siguin les més correctes possibles, oi?

Un dissenyador de pàgines web i una botiga a Internet de pantalles planes, vanity.dk i flatpanels.dk respectivament, ens ofereixen generosament fins a tres versions diferents d’una aplicació per calibrar i ajustar les nostres pantalles TFT que és força sofisticada. Dues de les dites variants funcionen directament des de la web: una a la pròpia finestra del navegador i l’altre en mode “pantalla complerta”. La tercera variant és un programa que es pot descarregar lliurement i que no necessita ni instal·lació.

Pels que no disposen d’un calibrador de pantalles d’aquells de veritat i saben del cert que el Tió no tindrà el detall de cagar-ne un, pot ser una molt bona opció. I barata!

Us recordem que fa cert temps ja varem comentar un altre eina gratuïta similar: Calibrize. No podeu dir que no hi ha on triar!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Comprova i ajusta el monitor en línia”

 1. Que bé, a mi això em va de perles!!!!1

  Moltes gràcies

 2. Gracies per la noticia.

  Per cert parleu de monitors TFT… no serveix pels que tenim CRT?

  Entre aquest i el calibrize quin es millor? Jo tinc el CRT calibrat amb l’adobe gamma pero veig que em subexposa una mica.

  Salutacions.

  • Imagino que deu ser utilitzable amb els dos tipus de monitor, encara que hi han test que potser no tenen sentit amb un CRT (velocitat de refresc i rastres en pantalla). En tot cas, per que no ho probes i ens ho dius tu mateix?