avatar

Concurs Mensual EF Desembre ’08: L’ESPORT

Fotografia de aproximacion en la naturaleza

L’Araceli ha guanyat el concurs del mes de novembre i ens proposa L’ESPORT com a tema per l’edició de desembre. Evidentment, ha d’ésser el protagonista clar de les fotografies i no un element casual o secundari.

Podeu enviar les vostres fotografies al fil corresponent del fòrum, des d’ara fins el 28 de desembre que començaran les votacions. Procureu que les imatges compleixin les condicions establertes a les bases del concurs.

Recordeu que cal que poseu un títol a la vostra fotografia, per tal de facilitar les votacions. També us preguem que llegiu amb atenció les bases del concurs i mireu de complir-les.

Des de l’edició d’agost comptem amb el patrocini de l’empresa Disefoto que hi aporta atractius premis per dotar el Concurs Mensual EF. El premi d’aquesta edició és un exemplar del llibre “Fotografia de aproximación en la naturaleza”. Es tracta d’un llibre magníficament editat de fotografies d’aproximació i macro de diferents animals, plantes, etc. Les imatges que es mostren són realment impressionants i val la pena gaudir-ne.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.