avatar

El 2008 en imatges, a Big Picture

Big Picture és una pàgina que sempre cal tenir als favorits per la gran qualitat de les imatges i els reportatges que publica. Ja l’hem anomenat més d’un cop, però aquest és gairebé obligatori doncs es un recopil·latòri de les millors imatges de l’any que estem a punt d’acabar.

Està estructurat en 3 parts de 40 imatges cadascuna, la primera part és la que es va publicar ahir, avui la segona i demà la tercera. No us les perdeu que valen la pena.

Primera part del 2008 en imatges

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “El 2008 en imatges, a Big Picture”

  1. Les imatges en si mateixes em semblen increïbles, però el que em sembla encara més increïble és que sempre hi hagi algú amb el dit en el disparador!
    Esperem la segona i la tercera part del recull!

  2. Cony !, espero que la primera imatge us hagi sonat almenys ;-) Va ser a espaifotografic en primícia :-)

    http://www.espaifotografic.cat/2008/06/14/erupcio-del-volca-chaiten/

  3. Si noi, just la mateixa, es la segona. Però una cosa, tu dius al missatge que es deia Aldo i representa que està firmada per en Carlos Gutierrez, sembla, oi?

  4. L’aldo és el noi que conec que me les va passar però no pas el que les va fer. Vaig entendre que li va passar un amic seu. Quan el vegi ja li comentaré i ja esbrinaré amb més detall si és “col.lega” del tal Gutiérrez, o bé són fotos que van córrer…