avatar

El 2009, l’any del nou Espaifotografic

Tot sovint, l’inici d’un nou any ens porta a fer valoració de l’etapa coberta i a formular propòsits i desitjos sobre el que voldríem que esdevingués en el futur pròxim. En aquest sentit, l’entrada de l’any 2009 podria ser per espaifotografic un moment especialment significatiu. No hem volgut comentar res fins el moment, doncs la situació no estava prou definida, però hem decidit que no ens ho podíem reservar més temps, encara que falten un munt de detalls per lligar.

Aprofitant doncs la proximitat del nou any, us volem anunciar que fa no gaire temps ens varen contactar els responsables d’un conegut portal i cercador web, el nom del qual encara no podem revelar, i ens varen manifestar el seu interès en espaifotografic com a plataforma aglutinadora dels aficionats a la fotografia del nostre país. La seva proposta contempla diverses fases que culminarien durant l’any 2009 amb la compra d’espaifotografic. Encara no podem donar gaires més detalls, per petició expressa dels interessats, però si podem avançar alguns aspectes essencials d’aquesta operació:

 • Primer, els continguts d’espaifotografic haurien de presentar-se també en Castellà, i no exclusivament en Català com fins ara. En realitat, l’empresa que ens fa l’oferta no està massa interessada en el Català, que veuen més aviat com un cost afegit, però nosaltres estem negociant aquest aspecte i mirem de fer-los entendre que precisament el fet se ser una web de fotografia en llengua catalana és un dels nostres trets distintius, encara que això representi adreçar-se a un mercat evidentment menor.
 • Segon, espaifotografic hauria de formalitzar la seva situació legal. En aquests moments, no tenim entitat jurídica de cap mena i el tipus d’operació que se’ns planteja fa necessari que adoptem alguna de les formes d’organització empresarial legalment establertes. Nosaltres hem pensat que la fórmula idònia pel cas seria la cooperativa. És un tema que encara hem d’estudiar a fons i pel qual ens estem assessorant. Evidentment els primers que tindrien opció a ser socis de dita cooperativa serien els habituals de la nostra web, vosaltres mateixos. Encara no hem decidit l’aportació econòmica necessària, però estem segurs que podem fixar una xifra prou atractiva per tothom, especialment considerant les possibilitats de futur d’aquesta aventura. En aquest sentit, ens agradaria molt saber amb quants de vosaltres hi podríem comptar i quina quota considereu que podria ser raonable per tal de formar part de la cooperativa. Sempre ens ha agradat rebre les vostres opinions i suggeriments i en aquest moment ens interessen especialment.
 • Tercer, l’equip que actualment porta endavant la web espaifotografic passaria a integrar-se a la plantilla de l’empresa compradora en qualitat de assessors i co-responsables de la web, per tal de mantenir la màxima fidelitat a l’esperit original del projecte.

Ja veieu que l’any 2009 arriba precedit d’una bona sorpresa. Nosaltres estem molt il·lusionats i convençuts que se’ns presenta l’oportunitat de convertir espaifotografic en un projecte d’una dimensió que quan varem començar, ara no fa més de 9 mesos, no ens podíem ni imaginar. Comptem amb tots vosaltres, amb el vostre entusiasme i recolzament, per convertir aquesta oportunitat encara intangible en una realitat ben ferma.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris11 comentaris a “El 2009, l’any del nou Espaifotografic”

 1. Jajaja!!

  Jo tb m’ho he menjat amb patates!! Sobretot al principi …

  Llvors he mirat el dia d’edicio: 28 de desembre…

  Ai, ai …

  He llegit i he pensat, home, i perquè no?!

  Llegint els comentaris, he caigut en què anava de debó … ;)

  Bona aquesta!