avatar

Filtres fotogràfics

Amb l’embranzida de l’era digital en la fotografia l’ús de filtres s’ha anat apartant del dia a dia de molts fotògrafs. Tot i això és una eina que s’ha estat utilitzant molt de temps, i que entenc que avui en dia encara és vigent i se n’hi pot treure molt de suc. És evident que podem barrejar fotos amb exposicions diferents per aconseguir bons degradats de llum utilitzant qualsevol programa d’edició, però també és cert que això requereix temps i habilitat. Possiblement si utilitzem un filtre ens podem estalviar força processat posterior, i és clar, això també compta.

En aquest bloc (promogut per la coneguda marca de filtres singh-ray) es pot trobar exemples de la utilització de diversos filtres i explicacions de com s’ha enfocat cada treball, i com no, unes fotos ben boniques de veure.

La foto que ilustra la notícia és d’Stephen Oachs, trobada en aquesta entrada del bloc.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.