avatar

La foto-marató solidaria d’en Carlos Cazurro.

Fa un temps vaig rebre un correu d’algú que em demanava el vot per una foto seva amb l’excusa que havia passat algun cop per la seva web, i el premi el volia utilitzar per una campanya. Em va semblar estrany, però de seguida vaig veure qui era i vaig recordar que no es el primer any que ho fa.

Em refereixo al fotògraf Carlos Cazurro que convoca por tercer any consecutiu el seu Maratón de Fotodonaciones en col·laboració amb la ONG ACNUR. Per col.laborar només demana que compreu una de les seves fotografies. Tots els diners que aconsegueixi amb aquesta crida aniran destinats a projectes contra la malnutrició infantil que porta a terme ACNUR.

L’any passat va superar els 3000€ i ara vol sobrepassar aquesta xifra. Per això, a millorat el projecte i ofereix novetats interessants.

La primera novetat és una exposició de fotografies que estarà al Espacio Joven de Valladolid, del 22 de desembre al 4 de gener i que es diu “Cazurro.com+Acnur”

I la segona es que hi haurà premis i aquí es pel que volia el meu vot i jo malfiat, havia dubtat. Els premis que seran sortejats entre els fotodonants són:

 • Un cap de setmana al hotel rural Molino Grande del Duratón, un moli restaurat i amb spà, situat a les Hoces del riu Duratón, i que està valorat en 300 €
 • Un marc de fotos digital Sony DPF-V900 de 9″ i amb comandament a distancia, valorat en 200€ .
 • Un ratolí Microsoft ArcMouse especial per a equips portàtils, valorat en 60€ .
 • Tres llibres ‘Los hijos del desconsuelo’ amb fotos d’Álvaro Ybarra Zavala publicats per ACNUR.
 • Quatre entrades per a partits del Barça en el Camp Nou, valorades en més de 70€ c/u.
 • Dos subscripcions a la revista JPG Magazine anuals, valorades en 30€ cada una.
 • Quatre contes pro de Flickr d’un any, valorades en 15€ cada una.

Podeu fer les vostres fotodonacions fins el 10 de gener de 2009. Trobareu més informació AQUÍ.

Crec que és un objectiu ven lloable i penso que si des d’aquí podem fer que ho acompleixi, haurem fet també una bona obra. Salut i que et vagi molt be, Carlos…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “La foto-marató solidaria d’en Carlos Cazurro.”

 1. Gracias a tí Carlos, lo nuestro a sido solo divulgar un poco más ese proyecto tuyo que esperamos que vaya cada año a mejor.

  Us saludo

 2. Parece que la divulgación hace efecto entre los patrocinadores pero no entre los fotodonantes… Ya se han sumado a los premios para sortear una cesta de ibéricos (jamón de bellota, salchichón, chorizo y lomo de los ricos), dos fines de semana de hotel más para dos personas, impresiones de foto en lienzo… y no sé qué gaitas más. A ver si esto anima más y más y más a la gente. :)