avatar

Fotografia i natura

Macrofotografia de Brian ValentineDe fotografia i natura hem publicat varies noticies en poc temps. Al setembre varem parlar de Nick Brandt, prou conegut i guardonat,  i el seu extraordinari treball amb animals salvatges. La setmana passada varem comentar les fotografies de John Hyde i les fantàstiques imatges de balenes i de natura en estat pur.

Avui hem trobat una petita selecció de fotògrafs entre els que hi ha també els esmentats anteriorment i d’altres no tan coneguts però igualment interessants i especialitzats cada un d’ells en algun tema relacionat amb la natura i el paisatge.

Veurem els macros de Brian Valentine, les fotos submarines de Tina Owens, els impressionants nocturns de Bob West, els paisatges de Daniel Bergmann i els acurats tractaments de les fotos del polonès Adam Andrearczyk entre d’altres.  De tots ells podem veure tres o quatre imatges en aquest recull i entrar a les seves webs per seguir gaudint dels seus treballs.

Ho hem trobat a una pàgina que promociona tot allò relacionat amb la fotografiia i la conservació de la natura, el respecte pel medi natural i el diseny ecològic: webecoist.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.