avatar

George Steinmetz

Qui no ha sentit a parlar de National Geographic, oi ? Hi ha un estol de fotògrafs que han treballat i treballen per aquesta publicació.  Entre ells, George Steinmetz.  Es podria dir que és un explorador decidit a donar a conèixer els últims secrets que queden al mon, recorrent deserts, selves i llocs recòndits, amb la seva càmera.

Va néixer fa uns 51 anys a Califòrnia,  ara viu a New Jersey i pel que es pot veure en la seva obra, viatja bastant. El seu treball a més d’aparèixer a National Geographic (20 assajos de temes ben variats des de 1987) ha aparegut també en publicacions de prestigi com Time i Fortune, i va guanyar el World Press Photo els anys 1995 i 1998. A molts us sonaran moltes de les seves fotos fetes des de l’aire (amb un parapent a motor).

Us recomanem que visiteu el seu web, és un gran viatge.

Basat en una notícia de backfocus

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.