avatar

Ion Slides 2 PC

Ion Slides 2 PCQuants de vosaltres teniu un bon grapat de diapositives arxivades, o quasi millor dit, momificades al fons d’algun armari? Uns quants, veritat?.  Estaria francament bé disposar d’un sistema fàcil, barat i eficient per digitalitzar aquest petit tresor.

No és que s’hagi inventat ara, l’escaner de diapositives, però aquest petit “gadget” sembla que permet fer-ho de manera ben fàcil, i per altra banda el preu no és gens desproporcionat.

Es tracta del Ion Slides 2 PC, un petit escaner de pel·lícula de 35 mm, que es connecta via USB. El dispositiu en qüestió, incorpora un sensor de 5Mpx i una lent de quatre elements que, en combinació amb el programa informàtic que porta, digitalitza les diapositives a la vegada que permet fer alguns retocs senzills com ara la correcció del color.

No sé si passa de la categoria de curiositat, però bé, si encara no heu acabat de comprar els “detalls” nadalencs, potser us podrà fer servei aquesta informació.

El podeu trobar aquí.

(via www.pixelicia.com)

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.