avatar

John Hyde: natura en estat pur

John Hyde, fotografies de naturaDe les innumerables especialitats en que pot derivar la pràctica de la fotografia, la captura de imatges de la vida salvatge pot ser una de les més exigents i dures. Demana un profund coneixement de l’animal que volem fotografiar, el seu entorn els seus costums i comportament, una paciència gairebé infinita i una resistència extraordinària davant dels fracassos i les esperes en va.

En John Hyde segur que pot donar lliçons en qualsevol d’aquests aspectes. No importa gaire quina de les seves galeries trieu: qualsevol d’elles conté imatges que estic segur que us deixaran bocabadats com m’ha deixat a mi mateix. Balenes, àligues, llops, ossos o inclús el mateix home immers en l’entorn natural, són temes que en Hyde explora i dels que treu visions d’una bellesa al límit del que sembla possible.

Val la pena que hi feu una passejada per les obres que exhibeix en John Hyde a la seva web. Hi veureu reflectida tota la bellesa que amaga la vida salvatge.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.