avatar

La Gran Guerra en imatges

La Gran Guerra en imatges al Museu de Història de CatalunyaDes d’ahir es pot veure al Museu d’Història de Catalunya una exposició de fotografies sobre la Primera Guerra Mundial coincidint amb la celebració del 90è aniversari de la seva fi.

Sota el nom de La Gran Guerra en imatges, 1914-1918 es presenta una selecció de 100 fotografies procedents del Fons de l’Archivo General de Palacio format per més de 4.000 positius procedents d’agències alemanyes, angleses i franceses.

El criteri de selecció s’ha basat en la qualitat fotogràfica i l’interès històric i documental, intentant mostrar un conjunt d’imatges molt poc conegudes i inèdites en alguns casos…La guerra en tot el seu dramatisme, la utilització de la imatge com a instrument de guerra psicològica i diferents punts de vista envers el conflicte conformen aquesta exposició que, tal com manifesten els organitzadors, té una clara voluntat de recuperar la memòria històrica d’uns fets  que varen marcar el destí de moltes vides.

Una petita mostra de les fotografies aquí.

Del 1de desembre de 2008 a l’1 de març de 2009

Museu d’Història de Catalunya
Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar)
08003 BARCELONA/ Mapa

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.