avatar

Meravelles del món microscòpic

National Geographic: les millors fotos de vida microscòpica del 2008Alguns de les coses més sorprenents i espectaculars d’aquest món no són a l’abast de la nostra mirada. Al menys, no sense l’ajuda d’alguns instruments.

En aquest sentit, un món ple de sorpreses i meravelles és aquell que només podem copsar amb l’ajut del microscopi. Estructures de perfecció geomètrica, colors increïbles, formes gairebé extravagants… ja varem fer una referència en una noticia anterior, sobre el Small World de Nikon, i aquest cop és la prestigiosa National Geographic que ha presentat la seva sel·lecció de les millors fotografies de vida microscòpica de l’any 2008.

Aquest concurs organitzat per la prestigiosa revista premia cada any les millors imatges de plantes, animals i altres formes de vida microscòpica. Us recomanem la visita a la galeria de les 10 fotos guanyadores d’enguany.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.