avatar

Michal Giedrojc, fotògraf

Fotografies de Michal GiedrojcMichal Giedrojc és un jove fotògraf polonès, amb una especial habilitat per captar el “fet humà”. La seva fotografia es centra sobretot en el retrat, i com veureu, en una vesant entre abstracta i onírica, que penso que és molt interessant i plena de simbologia. Ell crea la seva realitat.

D’entre les seves galeries, he trobat que la que s’anomena “dreams” és d’allò més estimulant.

Destacar també, que es tracta d’un fotògraf amateur, nascut l’any 1980, per tant força jove, autodidacta, i que tot i que va començar en el laboratori, no va ser fins l’era digital que ha començat a despuntar… Ah! i que per fer les seves fotos utilitza una EOS300d la qual cosa demostra un cop més, que l’eina no fa el fotògraf.

Podeu visitar la seva web, clicant aquí.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Michal Giedrojc, fotògraf”