avatar

National Geography tria els millors de l’any

National GeographicSi hi ha una revista coneguda per les magnífiques imatges que exhibeix a les seves pàgines però que no és de fotografia, és la National Geography. Publicada des del 1888, any que va ser fundada la societat homònima amb l’objectiu de “incrementar i difondre e coneixement de la geografia”, i traduïda a nombrosos idiomes, és la revista en la que desitja publicar tot fotògraf de natura, paisatge, viatges o reportatge.

Doncs resulta que hi ha una manera d’aconseguir mostrar les nostres fotografies en aquesta prestigiosa publicació, encara que com la majoria de coses que valen la pena no és gens fàcil: el International Photography Contest.

Cada any la revista organitza un concurs de fotografia a nivell internacional amb diverses categories. Hi ha inclús una edició destinada als més joves, el Kids Photo Contest. Us podeu imaginar que el nivell de qualitat de les fotografies presentades al concurs és molt alt. I precisament per això és un plaer veure les obres que competeixen cada any.

Si voleu veure les guanyadores del concurs en la seva edició espanyola d’aquest any, així com les finalistes de l’any passat, ho podeu fer visitant la web oficial del concurs. Si us fa gracia veure les guanyadores de l’edició internacional, les trobareu en aquest enllaç. I si el que voleu és veure totes les fotografies presentades, aquesta és la pàgina. Compte, que són més de 10.000!

De pas, us podeu informar de les bases i potser participar en l’edició del proper any. Us hi atreviu?

Vist a Isopixel.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.