avatar

Nous propòsits i bones festes

Espaifotografic us desitja Bones Festes!Ara ve Nadal, es temps de matar el gall, de decoracions i cançonetes carregoses, d’amics invisibles, l’inici d’un nou any i de fer-se bons propòsits. Es potser una bona ocasió per fer valoració del que ha estat la trajectòria d’espaifotografic fins el moment. Encara que no complim un any de vida, pensem que és convenient aprofitar l’oportunitat que ens brinda el proper canvi d’any per demanar-vos les vostres opinions, suggeriments, crítiques i desitjos per tal de fer d’espaifotografic cada cop més la web de fotografia en català que vosaltres imagineu.

Així doncs, aquesta setmana fem una parada tècnica en la secció habitual de cada dissabte del Fotoblog de la setmana i us fem aquesta proposta.

Per tal de rebre les vostres opinions, hem obert una secció als fòrums on ens podeu fer saber el que us agrada d’espaifotografic tal com és ara, el que no us agrada i voldríeu que fos diferent, i el que trobeu a faltar i considereu que seria interessant afegir. Nosaltres, l’equip al darrera d’espaifotografic, ens comprometem a llegir tots els missatges amb interès i dedicar-los tota la nostra atenció. A partir del que vosaltres ens digueu a través d’aquest mitjà, podrem planificar i realitzar els canvis necessaris per tal de millorar espaifotografic i acostar-lo al màxim als vostres desitjos.

Per tal de facilitar-nos la feina, només us demanem que estructureu els vostres missatges organitzant-los en els següents apartats:

  • Què m’agrada però com ho milloraria?
  • Què no m’agrada i com crec que es podria millorar?
  • Què trobo a faltar i m’agradaria que s’afegís?
  • Què trobo que sobra i crec que caldria eliminar?
  • Quines altres propostes de continguts o activitats voldria fer?

Com veieu, volem començar l’any 2009 fent-vos treballar a vosaltres també. I és que estem convençuts que sou una part essencial d’aquest projecte, que només pren cos si el sentiu com a vostre. Volem fer d’aquesta web allò que vosaltres espereu, i per fer-ho així ara ens toca escoltar i a vosaltres dir la vostra.

Estem molt agraïts del magnífic acolliment que ha tingut aquest projecte, encara molt jove. La vostra resposta, que és fa palesa en la participació als fòrums, comentaris en portada, activitats com el Concurs Mensual EF, l’Experiència RAW, els tallers, les sortides, és el que ens dona l’impuls necessari per mantenir l’esforç i continuar treballant.

Si us plau, perdeu només 5 minuts i contesteu a les qüestions. Gracies pel vostre suport!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.