avatar

Un regal ben anivellat

Nivellador Velbon Action LevelSi sou dels que sempre tendiu a fer caure edificis i l’horitzó sempre és una diagonal que travessa les vostres fotografies, poden passar dues coses: o sou uns artistes o heu perdut el nivell. Si és aquest segon cas, en tenim la solució, inclús pel preu no haureu de patir o fins i tot podeu demanar que us el regalin.

Aquesta meravella de la tècnica, que a primer cop d’ull sembla tan poc útil com la majoria de regals que ens faran aquestes festes, ens permetrà anivellar la càmera tant si està horitzontal com vertical, que és a on trobo la única i veritable utilitat, en el cas de fer panoràmiques. Si ens dediquem a les panoràmiques hem de procurar sempre tindre la càmera el més anivellada possible i aquí és on veiem que sí que ens pot ser útil.

Funciona amb 5 leds que ens asseguren un nivell perfecte, pesa 3,5 grams, porta bateries CR1220 i costa al voltant de 25€.

Ara ja no teniu excusa, el mar sempre és pla…

Ho hem vist a Fotografias.net

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.