avatar

20 anys de Photoshop

20 anys de PhotoshopRecentment ha sortit a la llum una nova versió del més conegut programa d’edició digital, és a dir la versió CS4 de Photoshop, que molts, sinó la majoria, deveu utilitzar ben sovint.

En la fotografia que acompanya aquesta notícia podreu veure com ha evolucionat l’aspecte de les barres  d’eines que es mostren en el programa i podreu constatar que de fet no ha pas variat massa respecte la primera versió, de fa 20 anys.  S’han succeït 11 versions d’aquest exitós programa (la primera del 1988 !) i si bé el cor del programa informàtic sí que ha evolucionat molt, el format gràfic no. Hi ha qui diu fins i tot que això mateix és una de les claus del seu èxit, i és que si una cosa funciona i a més t’hi has acostumat, perquè canviar ?

Vist a Gizmodo via Vilaweb

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “20 anys de Photoshop”

  1. Yo creo que empece por el Ps7, pero que no tenia ni idea de como funcionaba…. Despues de mucho tiempo me pase al Cs2 y luego al CS3, que es con el que he trabajado mas y le he sacado mas provecho. El otro dia me dejaron probar el CS4 y la verdades esta muy bien, el tema capas y ajustes esta muy bien conseguido…. Ha sido toda una evolucion el en el programa.
    Me ha gustado ver la evolución del Ps ese recuadro.

    Saludos y haber como empezamos el 2009….;)