avatar

Chase Jarvis: creant amb eines de luxe

Fotografia d'en Chase JarvisEn Chase Jarvis, va ser amb 35 anys, el fotògraf més jove en ser anomenat Hasselblad Master i Nikon Master. Ha guanyat nombrosos premis per les seves campanyes comercials, així com per diferents treballs personals.

Com podreu veure visitant les galeries de la seva web, es tracta d’un artista molt creatiu i innovador.

Si a més, voleu saber quines eines “calça” aquest fotògraf, podreu envejar-lo durant una estona veient aquest video.  La sensació que probablement us causarà vindria a ser la mateixa que quan tornes a agafar el teu cotxe després que algú us hagi deixat algun cotxe de gamma molt més alta, no sé si l’heu experimentat (es veu que només és l’equip “bàsic”).

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.