avatar

Concurs Mensual EF Gener ’09: POR, TERROR

Lowepro Inverse 200AW

El Isaki ha guanyat el Concurs Mensual EF Desembre ’08 i ens proposa el tema per l’edició de desembre: POR, TERROR. Evidentment, ha d’ésser el protagonista clar de les fotografies i no un element casual o secundari.

Podeu enviar les vostres fotografies al fil corresponent del fòrum, des d’ara fins el 1 de febrer que començaran les votacions. Procureu que les imatges compleixin les condicions establertes a les bases del concurs.

Recordeu que cal que poseu un títol a la vostra fotografia, per tal de facilitar les votacions. També us preguem que llegiu amb atenció les bases del concurs i mireu de complir-les.

Com que hem detectat que un nombre important de concursants després de presentar la seva foto no participa en les votacions, hem decidit incorporar una nova norma: per optar al premi s’ha de votar. Si el guanyador no ha votat, el premi passa al segon. Si el el segon tampoc ha votat, al tercer. Finalment, si no ha votat el tercer, el premi no s’entregarà i quedarà per la següent edició del concurs.

Des de l’edició d’agost comptem amb el patrocini de l’empresa Disefoto que hi aporta atractius premis per dotar el Concurs Mensual EF. El premi d’aquesta edició és una bossa ronyonera Lowepro Inverse 200AW.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.