avatar

El cas no resolt de Canon City

El cas no resolt de Canoncity

Darrera d’aquest títol de serie policíaca hi ha un joc interactiu virtual amb el que Canon vol promocionar una de les seves últimes càmeres, la Canon 450D.

Si voleu participar haureu de convertir-vos en un dels detectius col·laboradors que ha de resoldre el cas del famós lladre de bancs de la ciutat de Canon City. Com ha prova tindreu varies fotografies, però no de prou qualitat i per això caldrà del vostre coneixement per millorar les imatges, també gaudireu d’una EOS 450D virtual amb que podreu aconseguir fotografies de les successives proves que aneu realitzant.

Per guanyar la prova i el concurs, que no deixa de ser-ho, haureu d’aconseguir saber qui es el sospitós i atrapar-lo en el mínim temps possible. Les fotografies que aconseguiu per aquest propòsit seran avaluades per un jurat d’experts i podreu convertir-vos en el guanyador de la prova.

Qui en faci les millors fotografies, virtuals s’entén, aconseguirà una Canon EOS 450D + EF-S 18-55 i ja podrà practicar en aquest mon real, però potser sense tanta emoció.

Es veu que més de 16.000 “detectius-fotografs” ja hi han participat. Podeu fer-ho si voleu fins el 28 de febrer a: www.canon.es/egame

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.