avatar

Etre Touchy, guants per a fotògrafs

Etretouchy, guants per a fotògrafsEls fredolics estan de sort. Va de gadgets un altre cop, o no sé si s’en pot dir així d’aquests guants tan curiosos.

Havíem vist els que no tenen dits, que en castellà s’anomenen mitones, inclús unes manoples que permeten destapar-los, cosa que s’agraeix ja que si a sobre de haver de suportar el dur fred de l’hivern, hem d’intentar manipular els mecanismes de la càmera, farem poques fotografies.

Per sort els de Etre Touchy han inventat uns guants que ens escalfaran gairebé tota la ma i només deixen al descobert el que realment ens interessa, que són les puntetes de l’índex i del polze, just l’imprescindible per a poder manegar la càmera amb una mica de comoditat.

Si aquests dies de tant de fred pot més el vostre hobby i heu d’anar amb la càmera amunt i avall sigui com sigui, aquesta pot ésser una bona solució, per lo menys per una part molt important del vostre cos.

Val la pena aprofitar ara, doncs al preu que està la lliura esterlina surten a 16€. Qui passa fred es perquè vol.

Trobat a Fotografias.net

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.