avatar

Fotos que han canviat el món

El primer home a la LlunaA ningú se li escapa el poder que han assolit les imatges per iniciar o promoure canvis al nostre món. La fotografia, per exemple, constantment demostra la seva potència com a mitja de denuncia, opinió, formació o inclús seducció i engany. Llavors, quines són les fotografies que han tingut un impacte més gran en el nostre món? Quines han contribuït a canviar la nostra visió de un tema, si en teníem alguna, o a crear-la si, no la teníem? Quines són el testimoni gràfic dels nostres avenços o fracassos?

Precisament d’això tracta la web Photos that Changed the World: és un recull de les fotos que, d’alguna manera, estan relacionades amb canvis, afortunats o no, al nostre món. Tots en reconeixerem moltes de les imatges que es mostren.

La majoria de les fotografies mostrades són ben dramàtiques, però també n’hi han que parlen de coses positives, d’avenços i no de passes enrera. Disortadament, com ja hem dit, són les menys.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.