avatar

JPG Magazine, males noticies

La revista JPGCom ja deveu saber alguns, l’any comença amb males noticies: la revista de fotografia JPG Magazine, que havia arribat a ser un referent en aquest món, tanca portes.

Laura Brunow Miner, l’editora en cap de la revista va dir que el dia 5 de gener era definitiu el seu tancament, encara  que, segons diu un altre comunicat, han rebut alguna proposta interessant per comprar el lloc web i estan disposat a rebre més ofertes fins a dia d’avui. Es una pena que una iniciativa tan interessant no pugui seguir endavant per culpa de la tan taral·larejada crisi. Des d’espaifotografic els desitgem molta sort, a veure si poden continuar la seva tasca.

Podeu baixar-vos encara els PDFs dels números publicats o be les 19 revistes editades fins ara en un únic arxiu zip des d’aquest altre enllaç, gràcies a la iniciativa de Derek Stern. Us pot ser interessant tan com a font d’inspiració o com a material de col·leccionista. Compte, que l’arxiu ocupa 223MB.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.