avatar

La Volta al Món d’en Jordi i l’Anna (0)

Ho volíem mantenir en secret fins a poder donar la noticia amb la importància que es mereixia, a partir d’aquesta setmana inaugurarem una nova secció, la viurem molt de prop i la titularem La Volta al Món d’en Jordi i l’Anna.

Es tracta d’una sèrie d’articles que ens arribaran de la mà d’en Jordi Corominas i l’Anna Jubero, dos viatgers i amants de la fotografia que estan donant la volta al món.

Actualment es troben a l’Argentina i de moment han visitat també l’Uruguay, el Brasil, el Perú, Bolívia i Xile. D’aquí poc tancaran l’etapa sud-americana i volaran cap a Nova Zelanda.

La idea de fer aquest viatge va sorgir un dia qualsevol i es van anar il·lusionant amb el somni de conèixer món fins que, diuen, ja no hi va haver marxa enrere. Després de molts mesos de preparatius, van deixar els seus respectius treballs a Barcelona i van agafar dues motxilles d’equipatge, i una tercera per l’equip fotogràfic, i van marxar cap a Buenos Aires. Des de llavors mantenen un blog (http://www.voltaalmon.com) amb fotografies i relats pràcticament diaris amb informació d’interès per altres viatgers sobre tots els llocs on fan parada. Un altre dels objectius del viatge és l’elaboració d’un llibre de fotografia que intentaran editar a la tornada, i del qual serem partíceps d’un petit avenç a través d’aquesta secció.

A Barcelona Photobloggers la setmana passada ens donaven tots els detalls de la ruta.

Segons ens expliquen en Jordi i l’Anna, l’elecció de l’equip fotogràfic va ser una decisió complicada. Calia escollir entre material relativament lleuger però que a la vegada fos d’una certa qualitat, ja que no tots els dies es fa un viatge així! Al final es van decantar per una Canon 40D, i com a objectius un Tamron 17-50mm f2.8, un Canon 50mm f/1.8 i un Canon 70-300mm f/4-5.6 IS, a més d’un flaix Metz 48. Per la classificació i processat de les fotos també porten un petit ordinador portàtil que s’ha convertit en imprescindible.

A partir d’avui anirem publicant articles amb text i fotografies dels llocs que els hi hagin causat més impressió, començant pel Salar de Uyuni i els llacs de l’altiplà del sud-est bolivià. Esperem que gaudiu d’aquest nou apartat de la web i que a la vegada tots ens puguem sentir una mica partícips d’aquest preciós viatge.

El glaciar Perito Moreno

Salutacions des del Perito Moreno, avui hem gaudir com uns camells amb aquesta glacera! ;)

Jordi Corominas

http://www.voltaalmon.com

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “La Volta al Món d’en Jordi i l’Anna (0)”

  1. Quina enveja que feu nois. Que us vagi molt be, des d’aquí i des de la vostra pàgina us anirem seguint, per no perdre’ns res de res.

    Felicitats i bona aventura.

  2. Caram, això sí que és una aventura de gran calibre! Feu molta enveja, la veritat. Però també es molt d’agraïr que ho vulgueu compartir amb tots nosaltres!

  3. Ostres, nois, enveja i admiració a parts iguales !!!