avatar

Lensbaby: per a saltar-se les normes

Lensbaby: òptiques de focus sel·lectiu

Disefoto és el importador oficial dels productes de la marca Lensbaby, un sistema complert d’objectius d’enfoc sel·lectiu i els seus accessoris. El concepte bàsic en el que es basen tots els productes de la gama és la possibilitat de variar a voluntat el pla de focus de l’òptica, amb diferents graus de control depenent del model.

La gama està formada per tres objectius: Muse, Composer i Control Freak. Totes elles admeten un novedós sistema d’elements òptics intercanviables (Double Glass, Single Glass, Plastic i Pinhole). Cada objectiu porta una òptica de serie i la resta es pot adquirir a banda o com a kit.  A més disposem de diversos accessoris que multipliquen las possibilitats creatives del conjunt: un sistema de macro, un tele-convertidor, un convertidor a gran, angular i un joc de discs de diafragmes fixes.

Trobareu tota la informació en aquest document PDF i a la web de Lensbaby.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.