avatar

Les més resistents d’Olympus

Les més resistents d'OlympusJa n’hi ha prou de parlar sempre de les dues marques més potents del mercat. Més enllà de Nikon i Canon també hi ha vida.

Si esteu buscant una petita càmera compacta per viatges on la fragilitat no hi té cabuda, o si la vostra feina és amb un alt risc d’impactes o a temperatures extremes, però necessiteu fotografiar, esteu de sort, per que Olympus acaba de llançar dues compactes altament resistents: µTough-8000 i µTough-6000.

Perquè us en feu una idea, la µTough-8000 pot submergir-se fins a 10 metres, suporta caigudes de fins a 2 metres, pesos de fins a 100 kg i temperatures de -10ºC. No està gens malament, no trobeu?

Quant a la resta de característiques, ambdós models disposen d’estabilitzador d’imatge, pantalles de 2,7 polsades i graben vídeo a 30 fps.  Tenen taló d’Aquiles, però? Sí, el zoom òptic només és de 3.6 augments (equivalent 28-102mm, en aquest cas).

Vist a Pixelicia i a Akihabara News.


 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Les més resistents d’Olympus”

  1. el zoom òptic només és de 3.6 augments (equivalent 28-102mm, en aquest cas).
    Un rang òptic, per cert, suficient com per a cobrir el 99,9% d’una producció com la d’H.Cartier Bresson. Encara que òbviament això solament serveix per a reflexionar.

  2. Totalment d’accord amb el noxeus. Tinc una superzoom, Lumix FZ-18, i la meva experiencia es que a partir dels 150 mm de longitud focal (clássica) no la faig servir gaire. En canvi més gran angular sería desitjable.