avatar

Marc Adamus, fotògraf de naturalesa

Segurament ja molts haureu sentit a parlar de Marc Adamus, però si no, us agradarà conèixer-lo, sobretot si us agrada la fotografia de naturalesa i de paisatges de somni.

Aquest fotògraf té un talent indiscutible per capturar moments, llums i atmosferes del tot especials, en entorns naturals de bellesa extraordinària. Us recomanem si no ho heu fet mai, que visiteu les seves galeries,  ja veureu que no us deixaran indiferents.

Per cert,  per uns 700$ us podeu apuntar a un dels foto-tours que organitza, en grups reduïts, a veure si us surt alguna foto com les seves.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Marc Adamus, fotògraf de naturalesa”

  1. Vaja, quina mala sort!!. L’acabo de trucar i m’ha dit que l’agenda de 2009 és completa, que m’hauria d’apuntar per el 2010!!

    Es conya eh!! bé, no pas del tot, el tema de l’agenda és ben cert, així que si us voléu afegir ja podéu fer cua per al 2010…

    Realment espectacular, gràcies per facilitar-nos la pàgina.

    Salut!

  2. Sí, sí, ja ho sé això de l’agenda, perquè a mi m’ha donat hora per el novembre d’aquest 2009, abans no podia. Ahir em vaig anar a comprar la tenda de campanya tipus sarcòfag egipci, i unes raquetes de neu ;-)