avatar

Pàgina web i plugin per daltònics

Efectes del daltonismeEl daltonisme és la incapacitat de distingir determinats colors. En una altra ocasió ja en vàrem parlar, també de les seves variants, inclús amb un test per si volíeu saber si ho éreu.

Es diu que 1 de cada 20 persones te algun tipus de daltonisme, per tant es convenient tindreu en compte a l’hora de dissenyar cartells o senyalització que funcioni amb codis de colors, fins i tot en fotografia també es bo saber com veuran la nostra imatge les persones que ho pateixin.

Vischeck es una pàgina dedicada al daltonisme que ens ofereix la possibilitat de comprovar en línia como veuen les nostres imatges les persones amb aquesta disfunció i a més podem baixar-nos un plugin de PS per a poder veure-ho des del nostre ordinador, encara que el CS4 porta quelcom semblant. Hem trobat també un nou test de daltonisme, des d’on podreu comprovar si ho sou, de quin tipus i en quin grau. A mí per sort m’ha donat zero.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Pàgina web i plugin per daltònics”

  1. una mica llarg, però interessant…
    m’ha sortit 3% en el verd , però és que m’he equivocat en la resposta.

    salut