avatar

Recull d’exposicions a Barcelona

Geraldine Chaplin, fotografia de Carles SauraA les sales d’art Barcelonines sembla que els agrada la fotografia ja que és la disciplina artística que acumula més exposicions durant aquest dies. Fa temps que no coincidien tantes mostres fotogràfiques en una mateixa temporada. Pels qui pugueu fer un tomb i anar mirant, aquí les teniu amb les sales i el calendari de cada una d’elles.

Paul Strand. Retrospectiva 1915 – 1976: Avui al vespre s’inaugura aquesta important exposició de Paul Strand on podrem veure la trajectòria d’un dels fotògrafs més representatius del segle XX a través de 75 fotografies originals que mostren, per primera vegada en una antològica, un recull de totes les temàtiques que va tractar l’artista.
Fundació Foto Colectània, del 23 de gener al 4 d’abril de 2009.

Mujeres. Abriendo caminos: Una mirada circumscrita al gènere femení i que engloba tots els racons del planeta. Mostra les diferents formes d’enfrontar-se al món des de les dones, amb fotos de Cristina García Rodero, Lily Franey, Gary Knight i Maya Goded, entre d’altres.
Espai Cultural Caja Madrid, del 15 de gener al 31 de març de 2009.

Mujeres y monstruos: Es el nom d’una mostra que reuneix a la sala Circulo del Arte de Barcelona 84 fotografies de l’àlbum privat del cineasta Carlos Saura, fetes entre el 1951 i el 2006, configuren un recull de fotografies on ens mostra totes les dones que han passat per la seva vida.
Circulo del arte, del 15 de gener al 15 de març de 2009.

Crisis, What crisis?: Presenta la mirada personal de vuit artistes sobre el daltabaix econòmic de la societat d’avui. Els treballs exposats, 5 obres de cada autor, han estat seleccionats pels fotògrafs Colita, Leopold Pomés i Paco Elvira, i els col·leccionistes Gabino Diego i Brauli Teixidó.
Galeria Hartmann, del 14 de gener al 17 de febrer de 2009.

Aquestes exposicions conviuen amb d’altres anteriors, que encara es poden veure, i que ja varem anunciar en el seu moment: “De facto” de Joan Fontcuberta, a la Virreina fins el 8 de febrer i “La Gran Guerra en imatges”, al Museu d’Història, fins el dia 1 de març.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Recull d’exposicions a Barcelona”

  1. Aquest tipus de notícies són molt útils. En general trobo les exposicions molt inspiradores, i trobo que estaria molt bé poder publicar una notícia d’aquest tipus un cop al mes, si és que fos possible.

    Merci per la informació!