avatar

Taller EF d’Adobe Lightroom

Taller EF d'Adobe LightroomEl proper dissabte 28 de febrer organitzem un taller sobre Adobe Lightroom. Serà un taller teòric-pràctic sobre el conegut programa de processament RAW i classificació de imatges.

Tindrà lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (Masia Can Banús, C/ Marqués de Barberà 9, Vilassar de Dalt, veure Google Map), l’horari serà de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00, amb un descans i cafè a la primera part.  El preu és de 75€ amb el menjar inclòs al Rest. La Taverna de Les Sedes.

La inscripció al taller és formalitza en fer el ingrés en el compte 2100 0382 48 0200073853 de La Caixa. És imprescindible que indiqueu el nom i telèfon o email de contacte en el concepte del ingrés.

Hem creat una secció als fòrums dedicada al taller on podeu formular les vostres consultes i des de on us mantindrem informats. També és el lloc adient per avisar-nos quan feu el pagament del taller. També ens podeu fer consultes i contactar amb nosaltres per email, a info@espaifotografic.cat.

Aquest taller pretén ser una introducció a les possibilitats de Adobe Lightroom. Es presentaran els diferents mòduls de que es composa la darrera versió d’aquesta eina posant un èmfasi particular al revelat de fotografies i la seva presentació final. El programa que seguirà aquest taller és el següent:

De 10 a 11h

 • Recorregut pels mòduls i menús de Lightroom: biblioteca, revelat i sortida
 • Flux bàsic de treball amb Lightroom

De 11 a 14h

 • Procés de importació de les fotos
 • Eines i procediments de revelat

Per la tarda:

De 16h a 20h

 • Pràctica de revelat
 • Eines i estratègies de classificació d’imatges
 • Mòduls de sortida:
  • Impressió
  • Generació de galeries web
  • Presentacions

Per poder aprofitar millor el taller es convenient portar ordinador portàtil per a posar en pràctica els exercicis o si més no vindre acompanyat d’algú que el porti.

El ponent

Victor Prieto va fer el salt a la fotografia digital a resultes d’un viatge de feina. Des d’aleshores, el seu interès per aquest món ha anat en augment.

Autodidacta des de bon principi, ha fiançat la part tècnica amb diferents cursos generals de fotografia i workshops especialitzats a la temàtica que més l’interessa: la fotografia de moda i publicitat. Gran part del seu temps lliure el dedica a la fotografia en estudi, on Adobe Lightroom és la peça clau per a aconseguir portar a bon terme tots els seus treballs.

En l’actualitat és el fotògraf oficial de l’empresa a on treballa i monitor d’Adobe Lightroom a l’escola de fotografia FOTOESPAI de Barcelona.

Podeu trobar una mostra dels seus treballs aquí i aquí.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.