avatar

Altres formes d’exhibir fotografies

Fotoflot: un altre manera d'exhibir fotografiesSovint ens plantegem 1000 coses abans de fer una fotografia i durant el procés de rawelat i post tractament, però en canvi quan arribem a l’hora d’exposar-les, pensem que només hi ha una manera: el marc, el vidre i el paspartú.

En canvi, hi ha diverses maneres interessants i originals de presentar les nostres obres d’art. Una d’elles és fotoflot.

Com es pot apreciar en la imatge, els Fotoflot poden penjar-se i és així com es transformen en quadres gràcies a un sistema magnètic intern que subjecta les fotos sense necessitat de cap marc. D’aquesta manera, els problemes de reflexió en el vidre desapareixen, i possiblement el cost de presentació disminueixi.

Ara, si bé és cert que el disseny hi és, i que possiblement ara representi un valor afegit quant a originalitat, la pregunta que també ens podríem fer seria:  es conservaran bé les fotos? En general, l’aire i la llum són grans enemics de les impressions, atès que acceleren el rentat dels colors de les fotografies. Encara que també és cert que ara existeixen papers fotogràfics de qualitat que resisteixen aquest tipus d’inconvenients.

Via pixelicia

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Altres formes d’exhibir fotografies”

  1. El sistema sembla bastant atractiu. Ara bé, el preu fa que t’ho repensis bastant alhora d’escollir aquest sistema per presentar les fotografies.